Graag stellen wij ons aan je voor!

Wat begon op het spreekwoordelijke bierfiltje, is inmiddels uitgegroeid tot de snelst groeiende verstrekker van consumentenleningen in Nederland waar inmiddels 30 mensen werken. Met een innovatieve blik en een passie voor disruptie zijn de twee founders Robert en Huub in 2015 gestart met het bouwen van een transparante financiele dienstverlener die klantvriendelijkheid en efficiency als speerpunten heeft.

Over teamspirit, transparantie en passie voor innovatie met oog voor resultaat

"work hard, play hard", is ons motto. Zowel op de werkvloer als daarbuiten streven wij naar het beste resultaat! Iedere maand even met elkaar in een andere setting om de resultaten te bespreken, naar de toekomst te kijken en behaalde successen te vieren is een van de voorbeelden van wat wij belangrijk vinden. Met elkaar bouwen we aan een mooie toekomst!

Maatschappelijke betrokken

Onze techniek, netwerk en kennis zetten wij graag in voor een betere toekomst. Wij zetten deze factoren bijvoorbeeld in om bij te dragen aan de verduurzaming in Nederland of het verbeteren van de situatie van huishoudens die het financieel lastig hebben.